Kelleher startar mot Derby

Bild till nyheten Kelleher startar mot Derby
Caoimhin Kelleher kommer att göra sitt första framträdande för säsongen mot Derby, det bekräftar Pep Lijnders.

Den unge målvakten spelade en viktig roll i förra säsongens Ligacuptriumf och Jürgen Klopp har kallat turneringen för Kellehers turnering, så det är inte förvånande att Pep Lijnders nu meddelar att irländaren kommer att få chansen mot Derby när laget inleder sitt försvar av titeln.

– Ja, Caoimh förtjänar det. Om man skjuter den sista straffen (i finalen) så vore det hemskt om vi plockade bort honom nu! Det var nog ett av mina stoltaste ögonblick inom fotbollen när vi vann den här turneringen, säger Lijnders till Liverpoolfc.com.

– Att se Caoimh växa från en talang till en man med personlighet och mod att i en final sätta dit den sista straffen. Att få fira med honom efteråt det betydde mycket. Så om ingenting händer idag kommer han att starta för oss.

Lijnders vill inte nämna några andra namn, men han hintar om att det kommer att roteras en hel del i laget.

– Först och främst måste jag säga att det här är en turnering vi verkligen gillar. Efter förra året kan man nog säga älskar! Det är en turnering vi vill prestera i, vi vill gå för titeln. Det är en turnering som representerar hela vår klubb.

– Det är nog den enda turneringen som verkligen representerar stora delar av vår akademi, vårt system, vår struktur, alla de som jobbar för att se till att spelarna är redo för matcher som dessa.

– Vi vet att vi kommer att behöva hela truppen om vi vill lyckas och det är anledningen till att vi plockat in unga spelare som Calvin (Ramsay) och Fabio (Carvalho). I dessa matcher försöker vi att hitta en blandning mellan erfarenhet och talang. Ni kommer att få se ett lag som verkligen är hungriga och vill visa vad de går för. 

– Det kommer att bli en bra fight mot ett Derby-lag som förtjänar fullständig respekt.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer