Tiden rinner ut för Al Ittihad

Bild till nyheten Tiden rinner ut för Al Ittihad
Al Ittihad förväntas inte göra ett nytt försök att övertala Liverpool att sälja Mohamed Salah innan kvällens deadline för det saudiska transferfönstret.

Trots att det engelska transferfönstret stängt har det fortsatt att spekuleras om Mohamed Salahs framtid i Liverpool. Detta då det saudiska fönstret fortsatt håller öppet. Men ikväll klockan 23:00, svensk tid, stänger det.

Liverpool har redan nobbat ett bud från Al Ittihad värt £150M och varit väldigt tydliga med att anfallaren inte är till salu. Det har rapporterats om ett potentiellt världsrekordbud på £200M, men nu sägs den saudiska klubben ha insett att tiden är för knapp för att få till en affär.

Telegraph-journalisten Mike McGrath hävdar att Al Ittihad står redo att lägga världsrekordbudet, innan han tillägger: "Liverpool har inte visat något intresse för att acceptera vad som skulle vara en rekordövergång," och att situationen därför är sådan att "Al Ittihad tror att det är för sent att få till en övergång innan deadline."

Jürgen Klopp har vid ett flertal tillfällen viftat bort spekulationerna samt slagit fast att Salah fortfarande är redo att ge 100 procent för The Reds. Lagkamraterna Andy Robertson och Dominik Szoboszlai har också pratat om tron på att de rödas nummer 11 blir kvar i klubben.

Klockan 23:00 kan det alltså förhoppningsvis konstateras som ett faktum att Salah stannar på Merseyside – åtminstone fram till januari då nya spekulationer och rykten oundvikligen lär dyka upp.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bli medlem/abonnera på LFC.se
- 299 kr/år (25 kr/månad eller 0,82 öre/dag)
- 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 



2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer