Bild till nyheten Lånekoll: Ny nolla för Davies
Harvey Davies har hittat formen i Crewe och höll nollan i helgen. Så här gick det för de utlånade Liverpoolspelarna.

England

League Two

Målvakten Harvey Davies har gjort startplatsen mellan stolparna i Crewe till sin. I helgen höll han nollan för andra hemmamatchen i följd när Crewe slog Tranmere med 2-0.

Crewe är för tillfället fyra i League Two-tabellen och siffror visar att Davies är den målvakt som gör flest räddningar per match med ett snitt på 3,8.

I samma division spelade mittfältaren Luca Stephenson 45 minuter för Barrow i en match mot MK Dons. Han blev utbytt i underläge med 2-0 men Barrow lyckades lösa en poäng genom att hitta nätet två gånger efter paus.

Northern Premier League

För Luke Hewitson blev det 90 minuters speltid för Stalybridge Celtic som besegrade Newcastle Town med 4-3.

Tyskland

Fabio Carvalho hittade nätet för RB Leipzig i en träningsmatch mot Mlada Boleslav under förra veckan. Även om det var en träningsmatch lär det ha varit välbehövligt för Carvalho som endast gjort en start i Bundesliga denna säsong.

Övriga

Rhys Williams har slitit med skadeproblem under den inledande delen av säsongen och har därför inte fått göra några minuter för Aberdeen ännu. Nu är han dock i speldugligt skick och gjorde 90 minuter för U21-laget när de tog sig vidare i Aberdeenshire Shield efter en 5-4-seger efter straffar.

I Nederländerna spelade Jakub Ojrzynski hela matchen när Den Bosch förlorade med 3-1 mot Willem II. 20-åringen orsakade en straff i slutskedet av matchen som han också släppte in.

Anderson Arroyo fick nöja sig med ett kort inhopp när FC Andorra vann med 2-0 mot Alcorcon.

James Norris fanns inte med i truppen i Tranmeres förlustmatch mot Crewe.

Källa: Thisisanfield.com.