Trent med änglavakt i stormen Babet

Bild till nyheten Trent med änglavakt i stormen Babet

Trent Alexander-Arnold ska ha lurat döden sedan en elstolpe landat framför hans Range Rover.

Enligt flera tidningskällor hade Liverpools 25-årige stjärna änglavakt sedan en 12 meter hög elstolpe fallit framför hans bil under stormen Babet, som rasar över Storbritannien med starka vindar och kraftigt regn.

Trent ska ha kört sin Range Rover på en landsväg nära Knutsford i Cheshire på fredagsförmiddagen när stolpen kom farandes ned på vägen.

Stolpen ska ha kraschat intill en BMW framför, vilket tvingade Alexander-Arnold att svänga kraftigt i ett försök att undvika en kollision. 

Mirakulöst nog blev ingen skadad.

Ett vittne har uppgett att: "vinden var så kraftig att den plötsligt slet upp pylonen ur marken. Det var verkligen skrämmande. Det är ett mirakel att ingen kom till skada, någon kunde lätt ha blivit dödad."

Image

"Vad är chansen att något sådant händer? Alexander-Arnold måste känna att han lurat döden. Några sekunder senare och stolpen hade kunnat hamna på hans vindruta."

Även Cheshire Police har kommit med ett uttalande:

"Klockan 10:35 i morse fick vi in rapporter om en trafikkollision som involverade en svart Range Rover och en BMW. En elstolpe hade fallit ned på vägen och orsakat olyckan. Ingen skadades och allt var klart vid 13:05-tiden."

Stormen Babet uppges, när detta skrivs, ha dödat tre personer i Skottland och England.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bli medlem/abonnera på LFC.se
- 299 kr/år (25 kr/månad eller 0,82 öre/dag)
- 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer