Målfest när U18 förlorade i PL Cup

Bild till nyheten Målfest när U18 förlorade i PL Cup
Det svängde fram och tillbaka när Liverpools U18 tog sig an Fulham i Premier League Cup.

Det blev händelserikt när Fulham gästade akademin i Kirkby för en match i Premier League Cup.

Bortalaget tog ledningen efter 14 minuters spel genom Callum Osmand som avslutade lågt strax utanför straffområdet. Liverpool behövde dock inte mer än fyra minuter på sig för att hitta en kvittering. Och det var en vacker sådan: Trey Nyoni, som storspelat sedan ankomsten från Leicester i somras, dribblade sig fram i hög hastighet, tog sig in i straffområdet, passerade ytterligare en försvarare och placerade in 1-1.

Nyoni stod därefter för en assist när Liverpool tog ledningen tio minuter senare. Jayden Danns tog emot Nyonis passning och rundade målvakten innan han avslutade från en snäv vinkel. Målet innebär att han gjort mål i samtliga av U18-lagets matcher denna säsong.

Det skulle svänga snabbt igen då Fulham kvitterade blott två minuter senare. Jonathan Esenga skruvade in en frispark som betydde 2-2 – ett resultat som stod sig halvleken ut.

En kvart in i den andra halvleken skulle Fulham ta ledningen när Lemar Gordon slog till med ett distinkt skott till 3-2. Därefter kunde gästerna göra både 4-2 och 5-2 och därmed säkra segern. Liverpool gjorde ett tröstmål på tilläggstid genom Wellity Lucky, så slutresultatet skrevs till 5-3.

Liverpool U18: Misciur, Pitt, Gyimah, Lucky, Laffey, Trueman (Furnell-Gill, 68), Morrison (Pennington, 88), Onanuga, Danns, Nyoni, Figueroa (Bradshaw, 68).