Damerna gick miste om segern på övertid

Bild till nyheten Damerna gick miste om segern på övertid
Liverpools damlag såg ut att studsa tillbaka efter derbyförlusten genom en seger borta mot West Ham, men ett sent insläppt mål innebar att de fick nöja sig med en poäng.

Efter förra helgens besvikelse i Merseysidederbyt på Anfield stod West Ham för motståndet för Matt Beards lag.

De visade att de hade lagt förlusten bakom sig då de klev ut och tog tag i taktpinnen, dominerade bollinnehavet och skapade ett flertal chanser i den första halvleken. Närmast att ge gästerna ledningen var Ceri Holland som träffade ribban med ett avslut i straffområdet. 0-0 var dock resultatet när 45 minuter var spelade.

Liverpool behöll spelövertaget även i den andra halvleken och i den 52:a minuten hittade Marie Höbinger nätet. Hon fick lite yta strax utanför straffområdet och drog till med ett lågt skott som betydde 1-0.

West Ham vaknade till liv efter att ha hamnat i underläge och tvingade Liverpool att falla hemåt i planen. Det såg länge ut som att gästerna skulle lyckas stå emot "Hammers" kvitteringsjakt – men i den femte av sex tilläggsminuter nådde ett långt inlägg fram till Riko Ueki som kunde sätta dit 1-1.

Resultatet innebär att Liverpool är sexa i Women's Super League med sju inspelade poäng efter fyra omgångar.

Startelvan: Laws, Fisk, Bonner, Clark, Hinds, Nagano, Höbinger, Koivisto, Haug, Flint, Holland.