Rykte: Eberl överens med både Bayern och Liverpool

Bild till nyheten Rykte: Eberl överens med både Bayern och Liverpool
Max Eberl har under den senaste perioden kopplats samman med att ta över sportchefsrollen i Liverpool och nu kommer uppgifter om att det ska finnas multipla överenskommelser.

Max Eberl har sedan han fick sparken i RB Leipzig i september kopplats samman med nya klubbar.
Avskedandet kom efter att rykten om att han skulle gå till Bayern hade spridit sig. Leipzig betonade att beslutet inte har något med sportsliga resultat att göra, utan för att Eberl hade visat brist på engagemang för klubben.

Tidigare har tyska BILD rapporterat om att Eberl är intresserad av en postion hos Bayern München, men att Eberl inte skulle bli sportchef hos den tyska jätten, utan få en plats i den rådgivande styrelsen. Samtidigt ska Liverpool ha visat ett stort och ökat intresse för den 50-årige tysken.

Franska Sports Zone har nu gjort gällande att Eberl ska ha nått en överenskommelse med både Liverpool och Bayern München. Den franska källan, tillsammans med tyska BILD menar dock att Liverpool är Eberls andra val och ska föredra Bayern München.

Eberl var sportdirektör för Borussia Mönchengladbach från 2008 till 2022 innan han sa upp sig och blev ny sportdirektör i RB Leipzig.

Liverpools VD, Billy Hogan, och Eberl ska ha en bra relation och de röda ville rekrytera honom som sportdirektör redan 2022. Då hade han redan bundit sig genom att ha gett sitt ord till RB Leipzig.

Än så länge har ingen av journalisterna som följer Liverpool närmast rapporterat om något avtal.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

🙏

Hjälp oss att säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer