Endo: Allt är annorlunda i Premier League

Bild till nyheten Endo: Allt är annorlunda i Premier League
Wataru Endo reflekterar kring det faktum att han endast gjort en start i Premier League sedan övergången till Liverpool.

Sedan Wataru Endo anslöt till The Reds från Stuttgart har han gjort 11 framträdanden, men han har fått sparsamt med speltid i ligaspelet. Efter debutinhoppet mot Bournemouth på 30 minuter fick mittfältaren starta mot Newcastle och sedan dess har han fått nöja sig med korta inhopp mot Aston Villa, West Ham, Tottenham och Nottingham Forest.

I en intervju med Sky Sports pratar Endo om utmaningarna att anpassa sig till Premier League.

– Allt är annorlunda: fysiken, tekniken, farten, säger han.

– Det är Premier League. Jag har inte spelat så många Premier League-matcher än, men jag spelade mot Newcastle och det var en väldigt tuff match för mig. Det går väldigt snabbt, allt är annorlunda.

Cupspelet har varit lyckat för mittfältaren som imponerat i Europa League, inte minst mot Toulouse då han nickade in sitt första mål som Liverpoolspelare.

– Stämningen på Anfield var fantastisk när jag gjorde mål. Jag är så glad att ha gjort mål på Anfield och jag är glad att vi vann matchen.

30-åringen anpassar sig fortfarande till sin nya klubb men det stoppar honom inte från att ha stora ambitioner om vad han vill uppnå på Merseyside.

– När jag kom hit så ville jag vinna alla titlar som går att vinna.

Han känner att Liverpool är med i titelstriden i ligan även om det är viktigt att behålla fokus på varje enskild match i taget.

– Om vi fortsätter att göra det så kan vi lyckas med det vi vill, eller iallafall ge det ett försök.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

🙏

Hjälp oss att säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer