– Alltid tufft på Selhurst Park

Bild till nyheten – Alltid tufft på Selhurst Park
Redan vid lunchtid på lördag är Liverpool i spel igen, mot Crystal Palace på bortaplan. Caoimhin Kelleher är väl medveten om vilken utmaning som väntar.

På lördag klockan 13:30 väntar Liverpools tredje ligamatch inom loppet av en vecka. I december har de redan hunnit besegra Fulham med 4-3 hemma på Anfield och Sheffield United med 2-0 på Bramall Lane. 

Härnäst är det Crystal Palace som står för motståndet. Stärkt av den hållna nollan mot "Blades" ser Caoimhin Kelleher fram emot matchen.

– Det är en hektisk period för oss men vi vinner matcher och är i bra form så vi vill bara fortsätta att ticka av matcher och fortsätta att vinna, säger målvakten till Liverpoolfc.com.

– Vi har en ny tuff bortamatch på lördag som vi ser fram emot. Jag minns våra tidigare matcher där och det är alltid en tuff arena att komma till. Det är en tidig avspark också så vi måste fokusera på vår återhämtning, då är vi förhoppningsvis redo att köra igen vid 13:30.

– De kommer att försöka att studsa tillbaka (från en 2-0-förlust mot Bournemouth), så vi måste vara redo för det.

– Men de senaste matcherna har kommit tätt inpå varandra så jag känner att vi vet hur vi ska hantera det, vi har gjort det tidigare så vi måste bara återhämta oss för att vara redo på lördag.

Kelleher, som gjorde sin tredje raka start på onsdagskvällen, kunde fira lagets första hållna nolla på bortaplan denna säsong.

– Det är självklart härligt för mig och alla försvarare, säger irländaren.

– Jag tror att vi visste att om vi kom hit (Bramall Lane) och höll nollan så skulle vi förhoppningsvis kunna göra ett mål, vilket vi gjorde, så jag är nöjd med den hållna nollan och förhoppningsvis kan vi ta en ny seger på lördag.

– Managerbytet gav dem en boost, även fansen, så vi visste att det inte skulle bli lätt, vi var inställda på att försöka spela så bra som möjligt och kanske ta hem en 1-0-seger. Vi gjorde mål i den sista minuten, så 2-0, men det är ännu en seger som vi kan ta med oss.

1-0-målet gjordes av Virgil van Dijk. Lagkaptenens första för säsongen – och 20:e totalt för The Reds.

– Det var en fin träff, säger Kelleher om Van Dijks volley.

– Vi alla är medvetna om att han är duktig med fötterna så det var ingen överraskning att han satte dit den.

– Han är briljant (som ledare), det har han alltid varit, även när han inte var lagkapten. Han pratar dig igenom matchen, är positiv hela tiden och försöker att hjälpa dig, så det är fantastiskt att ha honom här.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

🧑‍🎄
GE BORT ETT MEDLEMSKAP I JULKLAPP! 
Endast 299 kr/år  99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer