– Aldrig sett ett lag spela så dåligt i 76 minuter och vinna

Bild till nyheten – Aldrig sett ett lag spela så dåligt i 76 minuter och vinna
Jürgen Klopp konstaterar att Liverpool var usla innan Jordan Ayews röda kort som blev en katalysator för comebacken mot Crystal Palace.

Liverpool hade ingen vidare dag på jobbet i den tidiga lördagsmatchen mot Crystal Palace, så såg det iallafall ut i 76 minuter innan Mohamed Salah skickade in 1-1-kvitteringen som följdes upp av ett segermål signerat Harvey Elliott.

– Jag sa till grabbarna att jag aldrig sett ett lag spela så dåligt som vi gjorde i 76 minuter och ändå vinna matchen, sa Jürgen Klopp efter matchen.

I en annan intervju var tongångarna desamma gällande insatsen innan kvitteringen.

– I 76 minuter gjorde vi en väldigt dålig match. Vi kom hit, jag tror att man kunde se i inledningen att Crystal Palace var osäkra och hade lågt självförtroende, så då kunde vi gjort mycket, men det gjorde vi inte. Vi vet att det kan hända då och då.

– Inhopparna hade enormt inflytande. Det är så vår säsong har sett ut. 

I och med Elliotts segermål på övertid har Liverpool nu avgjort 16 matcher efter ordinarie tid under Klopps ledning.

– Ja, men det blir lättare när vi spelar 15 minuter extra, sa managern.

Hyllar Salah 

Kvitteringsskytten Salah har nu gjort 200 mål för Liverpool. I omklädningsrummet efter matchen uppmärksammades han av Klopp med en specialgjord tröja med siffran 200 på ryggen.

– Det är ganska imponerande, va? Vi har haft tröjan med oss i två veckor nu och äntligen kunde vi den till honom! Det var nog det bästa tillfället att göra målet också, om jag ska vara 100 procent ärlig, sa Klopp.

– Det är en otrolig siffra för en superspeciell spelare. Jag vet inte hur många gånger han har räddat oss med sina mål. Det var ganska högljutt i omklädningsrummet när jag gav honom tröjan med 200 på ryggen. Spelarna ropade efter ett tal men jag behövde gå och prata med media!

– Jag är väldigt glad för hans skull, nu kan han släppa den tyngden från axlarna. När man har 199 så är det nog annorlunda jämfört med när man har 198, så nu kan vi sikta på de kommande 100.

Källa: Liverpool.no, Liverpool Echo

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

🧑‍🎄
GE BORT ETT MEDLEMSKAP I JULKLAPP! 
Endast 299 kr/år  99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner


33 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer