Rykte: I kontraktsförhandlingar med Konaté

Bild till nyheten Rykte: I kontraktsförhandlingar med Konaté
Liverpool sägs vara intresserade av att förlänga kontraktet med Ibrahima Konaté.

Ibrahima Konaté anslöt till Liverpool från RB Leipzig sommaren 2021 och har sedan dess blivit en viktig del av Jürgen Klopps trupp.

Mittbacken har hämmats en del av skador, men så här långt har han gjort 68 framträdanden i den röda tröjan som vittnat om hans enorma potential. 

När Konaté kom till klubben skrev han på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2026. Liverpool ska nu, enligt uppgifter från Frankrike, vara öppna för att förlänga det kontraktet.

Enligt Le10Sport har kontraktsförhandlingar inletts mellan klubbledningen och Konatés representanter i ett försök av klubben att belöna spelaren för den utveckling han har uppvisat under de senaste åren.

Det nämns dock att det inte råder någon stress i förhandlingarna med tanke på att det nuvarande kontraktet fortsatt sträcker sig över de kommande två och ett halvt åren. "Liverpool vill ta tag i detta under de kommande veckorna så att en överenskommelse kan nås i slutet av säsongen 2023/24."

Utöver att belöna Konaté sägs kontraktet också vara ett försök att hålla andra klubbar borta. i fransk media har mittbacken länge kopplats samman med en framtida övergång till Paris Saint-Germain. Han har själv kommenterat en sådan potentiell övergång.

– Om jag ser mig själv i PSG... att säga nej skulle vara en lögn. Men att säga att jag tänker på det som ett mål just nu, nej, inte alls, sa Konaté till Canal i november.

Källa: Thisisanfield.com.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

🧑‍🎄
GE BORT ETT MEDLEMSKAP I JULKLAPP! 
Endast 299 kr/år  99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer