Rykte: Ramsays lån kan avbrytas

Bild till nyheten Rykte: Ramsays lån kan avbrytas
Liverpool sägs vara i samtal med Preston North End om att kalla hem Calvin Ramsay.

Calvin Ramsays debutsäsong i Liverpool blev inte som han hade hoppats, mestadels på grund av stora skadeproblem som stoppade honom från att på allvar få chansen att spela in sig i laget. 

I somras beslutade klubben därför att låna ut honom till Preston North End med förhoppningen att möjligheterna till speltid skulle vara betydligt större. Skadeproblematiken har dock fortsatt för skotten som hittills gjort endast två framträdanden för Championship-klubben.

Enligt Thisisanfields David Lynch överväger nu Liverpool att avbryta högerbackens lånesejour i förtid. Parterna ska vara i samtal gällande situationen och Ramsay ser ut att kunna bli en av flera Liverpoolspelare vars lån avslutas ett halvår tidigare än planerat. Sedan tidigare har Rhys Williams, Owen Beck, James Balagizi och Fabio Carvalho kallats hem till Merseyside – den sistnämnde har dock redan lämnat på lån igen, denna gång till Hull City.

En möjlig anledning till önskan om att kalla hem Ramsay, utöver den bristande speltiden, kan potentiellt vara skadan på Trent Alexander-Arnold. Men då vicekaptenen inte förväntas vara borta länge än i tre veckor samtidigt som Conor Bradley finns som back-up, är det inte omöjligt att en ny utlåning väntar för Ramsay om det blir så att han återvänder till Merseyside.


❗

Vi behöver din support 2024! 
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner



1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer