Rykte: Wigan intresserade av Chambers

Bild till nyheten Rykte: Wigan intresserade av Chambers
Luke Chambers har dragit till sig låneintresse från League One.

I somras ryktades det intensivt om ett flertal klubbars intresse för att låna Luke Chambers. Xabi Alonsons Bayer Leverkusen ska ha varit en av klubbarna som gärna säkrat sig vänsterbackens tjänster, men någon övergång blev aldrig av.

Istället har 19-åringen spenderat första halvan av säsongen genom att alternera träning och spel med U21-laget och Jürgen Klopps A-lag. Under hösten fick han göra två starter och ett inhopp i Europa League-gruppspelet samt ett kort inhopp i Ligacupmatchen mot Leicester.

När både Andy Robertson och Kostas Tsimikas skadade sig såg det ut som att Chambers eventuellt skulle kunna få fler chanser till speltid. Joe Gomez har dock vikarierat ute till vänster med stor framgång och dessutom har Owen Beck kallats hem från lån vilket ökat konkurrensen.

Nu verkar det som att en utlåning kan bli aktuell i det pågående transferfönstret. Intresset finns iallafall där. The Times-journalisten Paul Joyce rapporterar att Wigan Athletic är sugna på att få till en låneövergång.

Wigan kämpar just nu för att hålla sig kvar i League One. Efter 25 spelade omgångar ligger de på 18:e plats i tabellen, fyra poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Det är för tillfället oklart hur Liverpool ställer sig till en utlåning av Chambers, men då både Robertson och Tsimikas väntas vara tillbaka inom kort lär chanserna till speltid inte öka under den andra halvan av säsongen.


❗

Vi behöver din support 2024! 
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer