Supertryck på biljetterna till Luton och Man City

Bild till nyheten Supertryck på biljetterna till Luton och Man City
Kl 10 idag, lördag, gick det iväg e-post till de medlemmar som vunnit i utlottningen av totalt 40 matchbiljetter till hemmamatcherna mot Luton och Manchester City. Glöm inte att kolla skräpposten också för säkerhets skull!

Har du som ansökt inte fått något mejl från oss så hade du inte heller tur i utlottningen denna gång.
Men hav tröst, nu finns alla som ansökt till dessa matcher registrerade för framtida utlottningar.

Undertecknad har inte upplevt maken till tryck efter biljetter under mina 18 år som ansvarig för supporterklubben. Hundratals ansökningar har trillat in de senaste veckorna. 

Notera att det idag finns drygt 300 supporterklubbar runt om i världen kopplade till Liverpool FC och alla önskar såklart biljetter. Svenska supporterklubben får köpa loss biljetter till 4-6 hemmamatcher i Premier League (två höst, två vår, plus några bonusar) per säsong och dessa lottas alltid ut bland aktiva medlemmar på LFC.se som också är medlemmar i officiella med supporter-ID.


Målet och förhoppningen är att ju fler aktiva medlemmar vi blir i den svenska avdelningen, desto större biljettilldelning kan vi få i framtiden – särskilt när Anfield har uppnått sin fulla kapacitet på drygt 61 000 åskådare.

Grattis till alla som vann i utlottningen. Följ anvisningarna från oss i mejlet.

Vill du inte lita till turen i dessa utlottningar och slippa boka resor på egen hand rekommenderas vår resepartner Ving, som erbjuder riktigt bra platser mitt på Main Stand med plats i Code Lounge.

❗

Vi behöver din support 2024! 
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer