Chelsea tog första finalplatsen

Bild till nyheten Chelsea tog första finalplatsen
Om Liverpool tar sig vidare till final i Ligacupen blir det Chelsea som står för motståndet.

Middlesbrough hade med sig en 1-0-ledning till returmatchen mot Chelsea på Stamford Bridge och hade därför en fördel i kampen om att säkra den första finalplatsen i Ligacupen.

Ledningen stod sig dock inte länge. En kvart in i matchen hade Chelsea tagit ledning till följd av ett självmål och därefter blev det en enkel resa till final för Mauricio Pochettinos manskap. De hade med sig en 4-0-ledning in till pausvilan och de var inte nöjda där. I andra halvlek fullbordades krossen genom ett 5-0-mål och ett 6-0-mål. Middlesbrough reducerade till 6-1 och snyggade därmed till totalsiffrorna till 6-2.

Det står alltså klart att Chelsea väntar som motståndare på Wembley om Liverpool lyckas göra jobbet mot Fulham i returen på Craven Cottage. Som bekant har The Reds med sig en 2-1-ledning till matchen.