Rapport: Nunez hjälte i sista sekunden!

Bild till nyheten Rapport: Nunez hjälte i sista sekunden!
Liverpool fick aldrig fart i offensiven i bortamatchen mot Nottingham Forest, men vad gör det när comebackande Darwin Nunez nickade in ett segermål i den nionde tilläggsminuten!

Liverpool dominerade bollinnehavet helt under den inledande kvarten på the City Ground där spelet dock var ganska trevande; inget av lagen såg särskilt heta ut.

De båda lagen testade något enstaka skott från distans utan att hota respektive lags målvakt. Det var faktiskt hemmalaget Forest som skulle skapa matchens första riktigt farliga målchans när Divock Origi frispelade Anthony Elanga; Caoimhin Kelleher klev ut snabbt, gjorde sig stor och stod för en fin räddning med vänsterbenet. En fin räddning även om det senare visade sig att Elanga var offside.

I den 27:e minuten kunde Luis Diaz sånär ge sitt lag ledningen efter att ett avslut från Bobby Clark blockerats vilket resulterade i ett skottläge för colombianen men även det försöket blockerades av uppoffrande försvarare.

Det var en första halvlek som präglades av fysisk kamp och det blev därför lite hackigt spel med många avblåsningar. Liverpool lyckades aldrig riktigt få fart på bollen även om de hade den inom laget under långa perioder.

När Paul Tierney signalerade för halvtidsvila hade The Reds inte lyckats få till ett enda avslut på mål. 0-0 var resultatet och det fanns definitivt både en och två växlar till att lägga i till den andra halvleken.

Forest flög ur startblocken till den andra halvleken och satte tryck mot Liverpoolmålet, men det var Liverpool som skulle skapa halvlekens första riktigt farliga chans när ett lågt inspel från Conor Bradley letade sig hela vägen fram till Andy Robertson som var helt ensam vid den bortre stolpen, avslutet lämnade dock mer att önska och målnollan förblev intakt.

Efter en timmes spel fick Robertson och Clark lämna plats för Wataru Endo och Darwin Nunez. Gomez flyttade därmed ned på vänsterbacksplatsen och Elliott tog plats på mittfältet då Gakpo klev ut till höger för att öppna upp för Nunez centralt.

Liverpool fortsatte att dominera bollinnehavet utan att lyckas hitta vägar igenom till de där riktigt farliga chanserna, samtidigt var Forest farliga de få gånger de snodde åt sig bollen och ställde om.

Med en kvart kvar av matchen fick Dominik Szoboszlai göra comeback och försöka hjälpa laget att spräcka målnollan när han ersatte Elliott.

Liverpool fick inte fart på spelet och Klopp fortsatte att agera från bänken genom att byta in Jayden Danns och Kostas Tsimikas istället för Gakpo och Bradley.

På övertid var det mycket nära att Murillo gjorde självmål efter en hörna från vänster, men målvakten Sels reagerade snabbt och stod för en imponerande reflexräddning.

Det såg ut som att tiden rann ut i jakten på ett segermål, men Liverpool gav inte upp och skulle skapa en absolut sista chans när Mac Allister chippade in ett inlägg mot Nunez som nådde högst och nickade bollen i mål! Anfallaren fick fira tillsammans med the travelling Kop som utbröt i ett hejdundrande segervrål!