– Våra titlar betyder mer

Bild till nyheten – Våra titlar betyder mer
Pulsen inför söndagens stormatch på Anfield ökar. Trent Alexander-Arnold svingar och Erling Haaland slår tillbaka.

Liverpool och Manchester City har gått intensiva titelfighter mot varandra under de senaste åren och så är fallet även denna säsong. Med 11 omgångar kvar skiljer det endast en poäng till The Reds fördel i tabelltoppen och på söndag drabbar lagen samman på Anfield.

I en intervju med FourFourTwo har Trent Alexander-Arnold pratat om skillnaden mellan lagens framgångar.

– Det är tufft. Vi möter en maskin som är byggd att vinna – det är det enklaste sättet att beskriva City och deras organisation.

– Om man blickar tillbaka på den här eran, även om de vunnit fler titlar än oss och nog varit med framgångsrika, så betyder våra titlar mer för oss och våra supportrar med tanke på den ekonomiska situationen i båda klubbarna.

– Hur klubbarna har byggt sina lag och på sättet som de arbetar, det betyder nog mer för våra supportrar.

Högerbackens kommentarer har skapat stor irritation bland City-supportrar som uttryckt ilska på sociala medier. De har även nått fram till spelarna och Erling Haaland var inte sen att slå tillbaka.

– Om han vill säga det så OK, säger anfallaren till Sky Sports.

– Jag har varit här i ett år och vunnit trippeln, det var en ganska härlig känsla och jag tror inte han vet hur det känns. Så ja, det var det jag fick uppleva förra säsongen och det var ganska härligt.

– De kan prata hur mycket de vill, han kan prata hur mycket han vill, jag vet inte varför han gör det, men jag bryr mig inte.

Haaland ser en speciell match framför sig när han blickar mot söndagens batalj.

– Det kommer att bli en bra match. Liverpool leder ligan så de har varit det bästa laget så här långt. Vi måste försöka hitta upp till vår högstanivå.

– City mot Liverpool är en väldigt speciell match generellt sätt, så det kommer att bli speciellt och det är en väldigt viktig match. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer