FSG i nya samtal med Edwards

Bild till nyheten FSG i nya samtal med Edwards

Fenway Sports Group sägs vara i förhandlingar med Michael Edwards – men inte gällande rollen som Liverpools sportchef.

Ett flertal initierade engelska journalister, däribland Paul Joyce (The Times), rapporterar att Liverpools ägare varit i kontakt med Michael Edwards för att diskutera en comeback i Liverpool.

Det har tidigare cirkulerat uppgifter om att FSG önskat att se Edwards återvända som sportchef, men enligt Joyce rör det sig nu om samtal om en bredare roll. The Guardians Andy Hunter skriver att det handlar om ett huvudansvar för rekrytering- och analysavdelningarna. 

Det skulle inkludera ansvar för att tillsätta en ny sportchef och även Jürgen Klopps ersättare. Edwards sägs ha ett väldigt gott öga för Richard Hughes som är i färd att lämna rollen som teknisk direktör i Bournemouth.

Samtalen mellan FSG:s John W. Henry och Mike Gordon och Edwards ska ha ägt rum i söndags efter att den sistnämnde deltagit på en idrottsanalyskonferens i Boston. 

Det finns ännu inga indikationer gällande huruvida diskussionerna var positiva eller inte men förväntningen är att en klarhet om Edwards kan tänka sig att återvända till Liverpool väntas inom kort.

I artikeln om Edwards nämner Joyce också att Xabi Alonso är Liverpools ledande kandidat när det kommer till Klopps ersättare. Sportings Ruben Amorim nämns som ett alternativ om förstavalet inte skulle ros i hamn.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer