– Vissa saker måste upplevas för att förstås

Bild till nyheten – Vissa saker måste upplevas för att förstås
Trent Alexander-Arnolds kommentar om att titlar betyder mer för Liverpool än för Manchester City har inte landat väl hos City-spelarna.

Söndagens stormatch mot Manchester City närmar sig med stormsteg. Dyrbara poäng i titelracet står på spel och att det kommer bli en känsloladdad drabbning råder det inga tvivel om. 

En som sett till att hetta upp det redan stekheta mötet lite extra är Trent Alexander-Arnold som tidigare i veckan pratade om hur titlarna betyder mer för Liverpool än Manchester City med tanke på hur de båda klubbarna agerar och vilka ekonomiska förutsättningar de har.

Erling Haaland var snabb med att slå tillbaka och nu har Ruben Dias gjort detsamma. 

– Vi har vunnit mycket i den här klubben, särskilt förra säsongen när vi vann trippeln. Jag tror att det är ganska uppenbart för oss, för supportrarna, hur mycket det betyder för oss, säger portugisen till BBC Radio Manchester enligt Daily Mail.

– I slutet av dagen så kan man endast förstå vissa känslor om man faktiskt vinner saker. En trippel är en känsla som man endast kan känna när man faktiskt lyckas med det. I en klubb som Man City och i min förra klubb (Benfica) så visas vår storhet genom att vi inte påverkas av sådana här kommentarer.

– Vi vet vad vi har gjort, vi vet vad vi har erövrat, vi vet vad vi siktar på framöver. Vi gör det inte för någon annan, vi gör det för oss själva.

– Andras framgång är förtjänt av deras egna bedrifter. Vi fokuserar på oss själva och det är så vi kommer fortsätta, det är så man är en stor, stor klubb. Inte genom att kommentera andras framgång och försöka göra det större eller mindre beroende på vad som passar en själv.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer