– Kan visa sig vara en viktig poäng

Bild till nyheten – Kan visa sig vara en viktig poäng
Wataru Endo fokuserar på det positiva med poängen mot Manchester City efter en insats som bådar gott inför slutspurten av säsongen.

Manchester City öppnade toppmatchen på Anfield starkast och tog ledningen genom John Stones. Liverpool skulle sakta men säkert hitta in i matchen och efter Alexis Mac Allisters kvittering i den andra halvleken var de det lag som såg ut att vara närmast segern.

De båda lagen fick dock nöja sig med varsin poäng då det inte blev några fler mål i matchen. Det är därför fortsatt extremt jämnt i toppen av Premier League-tabellen där både Arsenal och Liverpool har 64 poäng följt av Manchester City på 63.

Det var en, i ligasammanhang, rekordstor publik som var på plats på Anfield för att se den så spännande matchen. 59 947 supportrar var på plats och Wataru Endo menar att stödet var fantastiskt.

– Stämningen var fantastisk. Självklart ville jag att vi skulle vinna för våra supportrar, men resultatet är inte särskilt illa, säger mittfältaren till Liverpoolfc.com.

– I andra halvlek känner jag att vi hade fler chanser än Man City. Så ja, vi är besvikna över resultatet men vi måste blicka framåt. Vi skapade fler chanser. Vi kunde bara göra ett mål, men sättet vi spelade på, hur vi skapade chanser, det var fantastiskt. Om vi fortsätter att spela på det sättet så kommer resultaten att komma.

Endo stod för en mycket imponerande insats och bredvid sig på mittfältet hade han Alexis Mac Allister som även han levererade en högklassig insats.

– Han är otrolig. Vi försöker att hjälpa varandra, särskilt när vi har bollen. Jag har en väldigt bra känsla bredvid honom, säger Endo.

– Och de unga spelarna gjorde en fantastisk insats. Nu kommer de skadade spelarna tillbaka, sakta men säkert, så vi är på rätt väg. 

– I slutet av säsongen kan det här visa sig vara en viktig poäng. Det är vad vi vill säga. Så nu måste vi fortsätta att spela såhär och försöka att vinna varje match.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer