Rykte: Intresse för Neto

Bild till nyheten Rykte: Intresse för Neto
Liverpool och Manchester City gör just nu upp om Premier League-titeln. I sommar kan de komma att gå in i en ny kamp, då om Wolverhamptons ytter Pedro Neto.

Liverpool går en avgörande sommar till mötes då det är då grunden för första säsongen efter Jürgen Klopps exit ska byggas.

Det ser ut som att Michael Edwards kommer att spela en viktig roll i vad som händer på transfermarknaden inför nästa säsong. Enligt trovärdiga rapporter är han i färd med att skriva på ett avtal med Fenway Sports Group för en roll som ger honom huvudansvar vad gäller Liverpools transferbusiness. Hans första aktion väntas vara att utse Richard Hughes till klubbens sportchef.

En spelare som Edwards och Hughes kan komma att försöka locka till Liverpool i sommar är Wolverhamptons Pedro Neto. Telegraphs Mike McGrath skriver att både The Reds och Manchester City är intresserade av 24-åringen.

Prislappen för Neto väntas, enligt McGrath, vara cirka £60M. Frågan är dock om FSG kommer vara beredda att lägga så stora pengar på en spelare vars skadehistorik är oroväckande. Denna säsong har han hämmats av problem med baksida lår; i slutet av förra året missade han nio matcher och nu har han i de två senaste matcherna tvingats kliva av på grund av en känning i samma område.

Sedan han anslöt till Wolves från Lazio 2019 har Neto missat 98 matcher för klubb- och landslag. Endast under en säsong har han gjort fler än 2000 minuter. 

Källa: Thisisanfield.com.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer