Seger både för Arsenal och Man City

Bild till nyheten Seger både för Arsenal och Man City
Arsenal är tillbaka i tabelltopp och Manchester City hade inga problem att besegra Aston Villa.

Toppstriden fortsätter i högt tempo och det fortsätter att vara precis lika jämnt.

I omgång 30 tog Arsenal tre säkra poäng hemma mot Luton. Martin Ödegaard gav Londonlaget ledningen i den 24:e minuten och precis innan paus satte Daiki Hashioka bollen i eget nät och 2-0 var ett faktum.

Mikel Artetas manskap spelade av den andra halvleken, det blev inga fler mål och de tre poängen stannade på Emirates Stadium.

I och med segern är Arsenal tabelletta igen, även om Liverpool kan återta den redan under torsdagen i matchen mot Sheffield United.

I Manchester välkomnade Pep Guardiolas lag Aston Villa till Etihad Stadium. Det blev en enkel seger för det ljusblåa laget. Rodri öppnade målskyttet efter 11 minuters spel, sedan kvitterade Jhon Duran till 1-1, men därefter slog Phil Foden till med ett hattrick vilket säkrade en 4-1-seger för Man City.

Läget efter dessa matcher är alltså att Liverpool vid seger mot Sheffield United återtar en ledning med två poäng före Arsenal och tre före Man City.