U21: Förlust mot Arsenal – slutspel väntar

Bild till nyheten U21: Förlust mot Arsenal – slutspel väntar
Det blev förlust i den sista ordinarie seriematchen för U21-laget, men de kommer sluta tillräckligt högt i tabellen för att nå slutspelet. Stefan Bajcetic fick nya minuter i benen.

Arsenal gästade akademin i Kirkby i den sista ordinarie omgången i seriespelet.

Londonlaget gick vinnande ur fighten efter att ha gått upp i en 2-0-ledning i första halvleken. Amari Cozier-Duberry slog till två gånger om under några få minuter som skulle visa sig bli matchavgörande. Liverpool lyckades nämligen inte få hål på sina motståndare trots en stark insats efter paus som tvingade målvakten Brian Okonkwo till ett flertal räddningar.

Stefan Bajcetic har jobbat på matchformen i akademilaget under de senaste veckorna efter den långa skadefrånvaron och här fick han en timmes speltid.

Förlusten till trots så kommer Liverpool att spela i det stundande slutspelet, detta då de inte kommer att sluta sämre än nia i tabellen. På måndag kväll, när hela den sista omgången är färdigspelad, kommer de att få reda på vilka som blir deras motståndare i åttondelsfinalen.

Åttondelsfinalen spelas över ett dubbelmöte 3 och 6 maj.

Laget: Liverpool U21s: Mrozek, Miles, Davidson, Nallo, Williams, Bajcetic (Nyoni, 62), Gordon, McConnell (Pilling, 73), Danns (Frauendorf, 73), Clark, Koumas.

Nedan följer ett gäng bilder från matchen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer