Salah: Vi ska ge allt för att vinna titlar

Bild till nyheten Salah: Vi ska ge allt för att vinna titlar

Anfallaren har gett en tydlig hint om att han kommer att bli kvar i Liverpool även nästa säsong.

I sommar går Mohamed Salah in i sitt sista kontraktsår med Liverpool och därmed fanns en oro om att sommaren skulle präglas av transferrykten som placerar honom i andra klubbar.

För en tid sedan kom dock uppgifter om att Liverpool inte har några som helst planer på att sälja sin stjärnanfallare i sommar. Nu har han själv publicerat en inlägg på sociala medier där han ger en tydlig hint om att framtiden finns på Merseyside.

"Vi vet att titlar är vad som räknas och vi kommer att göra allt för att det ska bli verklighet nästa säsong. Våra supportrar förtjänar det och vi kommer att ge allt," skriver Salah på sociala medier.

Det är ett tydligt budskap som definitivt hintar om att han själv inte har några planer på att lämna Liverpool i sommar. 

Det återstår att se om en kontraktsförlängning blir aktuell eller om Salah siktat in sig på att lämna som Bosman sommaren 2025. Anfallaren är tillsammans med Trent Alexander-Arnold och Virgil Van Dijk en av tre storstjärnor som i sommar går in i sitt sista år kontrakterad som Liverpoolspelare. 

Därmed väntar en avgörande sommar för den röda klubbledningen med återvändande Michael Edwards och nye sportdirektören Richards Hughes. Salah summerar säsongen 2023/24 som lagets bästa målskytt och framspelare, vilket säkerligen gör att Arne Slot ser honom en viktig kugge inför framtiden.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

22 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer