Sparar in nästan £20M i löner på veteranerna

Bild till nyheten Sparar in nästan £20M i löner på veteranerna
Vad händer med Joel Matip och Thiago som tog farväl av klubben samtidigt som Jürgen Klopp den 19 maj? Senaste nytt är att Matip är på väg till Serie A.

Liverpool Echo skriver att Matip, Thiago och även tredjemålvakten Adrián kommer att frigöra £18,7M i klubbkassan i lönekostnader sedan deras kontrakt löpt ut.

Thiago ska exempelvis ha varit tredje bäst betalda spelare i truppen efter Mo Salah och Virgil van Dijk med £200 000 i veckopeng. 

Men var den 33-årige mittfältsmaestron ska spela fotboll nästa säsong är fortfarande höljt i dunkel. Anbud lär inte saknas, framför allt inte från Saudi League. Ett rykte är att han kan komma att spela vidare under Steven Gerrard i Al Ettifaq.

Matip närmar sig Lazio

Däremot ryktas det från italienskt håll att SS Lazio står redo att erbjuda Joel Matip ett kontrakt. Den 33-årige mittbacken har också kopplats samman med transfers till Serie A-konkurrenterna Roma, Fiorentina och Bologna men det mesta talar för att han hamnar i "Biancocelesti" i den eviga staden. 

Liverpool och Lazio har gjort affärer tidigare när det gäller Lucas Leiva och Luis Alberto. 

Att 37-årige Adrián flyttar hem till moderklubben Real Betis i Sevilla har vi rapporterat om här på . Det enda som saknas är en officiell bekräftelse, vilket väntas komma vilken dag som helst.  

🚩

Säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer