📹 Försäsong dag 3: 30 man i träning

Bild till nyheten 📹  Försäsong dag 3: 30 man i träning
Ett stort gäng ungdomar var på plats på AXA Training Centre när Arne Slot fortsatte förberedelserna inför sin första säsong som tränare för The Reds.

I fredags drog försäsongen igång på allvar då ett antal av de spelare som inte är på landslagsuppdrag samlades på träningsanläggningen i Kirkby.

Den första dagen bestod till mestadels av fystester och någonting som blev uppmärksammat var Arne Slots beslut att byta ut det så klassiska "beep-testet" mot en variant där spelarna löpte så fort de kunde i sex minuter, på en bana som var 400 meter lång. På de första videoklippen från träningsfältet hördes fysioterapeuter påpeka för spelarna hur viktigt det var att maximera sin insats då det ger viktig information om dess fysiska status till tränare Slot och staben.

Under söndagen fortsatte träningen och på plats på AXA Training Centre var 10 stycken seniorspelare, bland andra Caoimhin Kelleher, Jarell Quansah, Conor Bradley, Kostas Tsimikas, Curtis Jones, Harvey Elliott och Fabio Carvalho.

Utöver dessa var ett stort gäng akademispelare på plats: Jayden Danns, Lewis Koumas, Trey Nyoni, Amara Nallo, Kieran Morrison och Dominic Corness syntes alla till. Totalt var det, enligt Thisisanfield.com, 30 spelare som deltog i passet.

Mohamed Salah och Wataru Endo, som inte befinner sig på landslagssamling, saknades då de fortsatt avnjuter ledighet till följd av träningslandskamper tidigare under sommaren.

Truppen:

Målvakter: Kelleher, Pitaluga, Davies, Mrozek

Försvarare: Quansah, Van den Berg, Phillips, Nallo, Bradley, Tsimikas, Beck, Chambers, Scanlon, Mabaya, Norris

Mittfältare: Jones, Elliott, Bajcetic, McConnell, Nyoni, Corness, Stephenson, Morrison, Hill

Anfallare: Carvalho, Doak, Danns, Koumas, Gordon, Blair

🚩

Säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer