Slot om Jones skada

Bild till nyheten Slot om Jones skada
Curtis Jones hann inte spela mer än 30 minuter mot Real Betis innan han tvingades kliva av med vad som såg ut att vara en skadekänning.

När en halvtimme hade spelats mellan Liverpool och Real Betis på Acrisure Stadium signalerade domaren för en vattenpaus. I samband med den pausen pratade Curtis Jones med staben och efter en kort stund klev han, lätt haltandes, av planen och in i omklädningsrummet.

Huvudtränare Arne Slot är något osäker på mittfältarens status. 

– Det är för tidigt att säga, han kanske hade kunnat spela vidare, men jag tror ni kunde se att han inte var 100 procent.

– I en träningsmatch, med så många dagar kvar av turnén, så var det bäst att byta ut honom. 

– Förhoppningsvis kan han återhämta sig väldigt snabbt, vi måste vänta och se. Förhoppningsvis går det snabbt så att vi kan se honom i de kommande matcherna. 

– Det är alltid synd om man måste kliva av redan efter en halvtimme och redan innan kunde man se att han inte spelade helt ostört. Det var synd, han har haft två väldigt bra träningsveckor och jag såg fram emot att se honom i matchen. Tyvärr behövde han kliva av.

– Det var som var bra var att det innebar att vi tog in en spelare som imponerade på mig under de 45-60 minuter han spelade, så det som var positivt med att Curtis behövde lämna var att Trey (Nyoni) kunde komma in.

🚩

Säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer