Salah: Hoppas jag kan fortsätta så här

Bild till nyheten Salah: Hoppas jag kan fortsätta så här

"The Egyptian King" reflekterar över premiärsegern mot Ipswich där han gjorde ett av de rödas två mål och assisterade till det andra.

Liverpool har tre poäng på kontot efter första omgången till följd av att ha besegrat Ipswich.

En av nyckelfigurerna i segern var föga förvånande Mohamed Salah. Anfallaren assisterade till Diogo Jotas 1-0-mål innan han själv satte dit 2-0. 

Salah markerade därmed sitt 350:e framträdande för Liverpool genom att göra sitt 299:e och 300:e målpoäng.

– Det var ganska tufft idag. Det var väldigt varmt och vi mötte ett bra lag, så jag är glad att vi vann, säger Salah till TNT Sports.

– Det är alltid härligt att göra skillnad för laget, det är det allra viktigaste, att laget vann matchen. Nu måste vi fortsätta.

Salah fick frågan om det är extra svårt att möta en nykomling. 

– Ja, definitivt. Särskilt när de spelar på hemmaplan. Första matchen för säsongen, publiken är taggad. Det var tufft, men det visste redan innan. Vi har spelat i Premier League i så många år och har den erfarenheten. 

Att Salah gör mål i den första omgången har blivit en rutin. Han är nu den Premier League-spelare som gjort allra flest mål i omgång nummer ett.

– Jag vet inte varför! Jag hoppas att jag kan fortsätta så här hela säsongen, inte bara i första matchen! Jag försöker att hjälpa laget. Det viktigaste är att laget vinner matcher. Jag är alltid glad när jag gör mål och assist så jag måste bara fortsätta.

Sommarens försäsong har handlat om att spelarna måste anpassa sig till den nya spelstil som Arne Slot vill implementera.

– Det är ganska annorlunda eftersom Jürgen ledde laget i åtta år här i Liverpool. Han gav allt och nu har vi en ny tränare, ett nytt system. Det är annorlunda och vi måste anpassa oss. Vi måste ta det steg för steg, några spelare kom tillbaka sent. 


🚩

Säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer