Virgil: Samtalen är igång

Bild till nyheten Virgil: Samtalen är igång
Efter segern mot Chelsea bekräftar den 33-årige kaptenen att kontraktssamtalen pågår.

Kollegorna på liverpool.no via journalisten David Lynch fick en kort pratstund med Virgil van Dijk efter 2-1-segern mot "Blues" på söndagskvällen.

– Det jag kan säga är att samtalen pågår, men jag vet inte vad som kommer att ske i framtiden, säger han angående kontraktsförhandlingarna.

– Jag koncentrerar mig på Liverpool och att vinna matcher, inget annat. Jag vet inte hur framtiden ser ut, kan bara säga att samtalen är igång och sedan får vi se.

Under landslagsbreaket i september sa VVD till nederländsk media att han hoppas att vara en ledare både i Liverpool och landslaget de kommande två åren, över VM 2026.

– I båda lagen är jag fortfarande Virgil van Dijk, en stor ledare, och jag vill helt klart att det ska fortsätta så under de kommande två åren.

– Jag gillar inte att säga det om mig själv, men det är jag. Jag har fortfarande ett enormt ansvar både i klubb- och landslag.

Mittbacken, som ändå får lov att beskrivas som något av en "late bloomer", fyller 34 år till sommaren men har visat fantastisk form under säsongsinledningen. Han ser framför sig att spela på toppnivå i flera år till.

– Jag känner mig bra fysiskt och mentalt och jag har roligt. När det är dags att fatta ett beslut får ni i media nog reda på det. Men just nu handlar det bara om att göra en bra säsong med Liverpool, säger han till liverpool.no via David Lynch.

VVD står noterad för 280 matcher för The Reds i tillägg till 24 mål och nio assist.


Snabblänkar för dig:

• Boka Liverpoolresan med vår samarbetspartner VING – alltid kanonplatser mitt på Main Stand
• Rabatter på två restauranger i Liverpool mot uppvisande av giltigt medlemskort
• Rabatter och tjänster från våra företag i 1892-klubben med giltigt medlemskort

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer